Vill ni förlägga er konferens till ett naturskönt område samtidigt som ni vill ha nära till innerstan? Varför inte förlägga konferensen till Stockholms vackra skärgård. Eller håll er konferens i centrum, med möjlighet att utnyttja allt som Stockholm har att erbjuda.

I Stockholm finns många möjligheter till variation för den som söker en plats att hålla en konferens. Ni kommer att finna många alternativ i innerstan, allt från mindre och billigare varianter till lyxigare konferensanläggningar. Ni kan även välja om ni vill inkludera mat och boende när ni väljer konferensanläggning i Stockholms innerstad, eller om ni bara vill hyra ett konferensrum och utnyttja Stockholms många restaurang- och hotellalternativ. Här finns något för alla smaker.

I Stockholms innerstad har ni nära till allt, och om ni har en dag över efter konferensen kan ni besöka något av Stockholms många museer, strosa på shoppinggatorna, promenera på Djurgården eller besöka ett mysigt fik i Gamla Stan.

Konferens i Stockholm

Innerstad eller naturnära

Om ni inte vill ha er konferens i Stockholms innerstad utan söker en avkopplande och naturskön miljö kan vi rekommendera att söka efter konferensanläggningar i Stockholms vackra skärgård. En båttur ut i Skärgården är dessutom en perfekt början på en lyckad konferens.

I Stockholms skärgård finner du både gemytliga gamla konferensanläggningar med en personlig prägel, ett vänligt bemötande och trevlig stämning, och nyare lyxiga konferensanläggningar med modern utrustning och stora ytor. Det ni kan vara säkra på oavsett vilken konferensanläggning ni väljer är att ni kommer att kunna njuta av skärgårdens vackra omgivningar under er konferens, utan att distraheras av det Stockholms innerstad har att erbjuda.

I Stockholms skärgård finns möjlighet till avkoppling, men även till att lära känna varandra bättre och till team building, kanske genom någon av de aktiviteter som konferensanläggningarna tillhandahåller. Om ni inte nöjer er med skärgårdens lugn, kan ni göra konferensen till en upplevelse genom att paddla kanot eller besöka något av Stockholms skärgårds vackra span. Eller varför inte ha vinprovning på kvällen och avnjuta en god middag med utsikt över vattnet efter en lång konferensdag. Och varför inte ta ett morgondopp innan konferensen börjar dagen efter.

Oavsett om ni väljer att ha er konferens med badmöjligheter eller shoppingmöjligheter runt knuten kommer ni säkert att bli nöjda om ni väljer att hålla er konferens i Stockholm – här finns något för alla.

Konferensmöjligheter i Stockholm – stad eller skärgård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *