Visste du att vi människor behöver få i oss cirka en och en halv till två liter vatten om dagen? Under extra varma sommardagar eller om man tränat intensivt kan kroppen behöva så mycket som fyra liter vätska under endast en dag. Dock är det oerhört lätt att glömma bort att ta sig ett glas vatten, särskilt om man inte är törstig. Genom att installera en vattenautomat hemma eller på jobbet blir det en naturlig del av dagsrutinen. Varje gång du går förbi vattenautomaten kan du ha som vana att hälla upp ett glas vatten och svepa. På arbetsplatser brukar det vara mycket uppskattat med en vattenautomat, precis som att personalen uppskattar kaffebryggare.

Olika sorters vattenautomater

Beroende på vilka preferenser du har gällande ditt dricksvatten finns det olika typer av vattenautomater. Vissa är enkla och liknas mer vid en vattenbehållare med kran. Andra sorter är mer avancerade med både kallt och hett vatten i samma maskin. Vissa vattenautomater kan även göra vattnet kolsyrat. Kanske är det lättare för dig att få i dig vätska om du tycker vattnet smakar bättre?

För dig som är inköpsansvarig på ett företag kan det vara bra att överväga att köpa in en vattenautomat. Att personalen får i sig tillräckligt med vätska är otroligt viktigt för att undvika irritation, huvudvärk och trötthet. Särskilt under sommarmånaderna när kontorslandskap tenderar att bli väldigt varma är det viktigt att påminna sin personal om att dricka vatten. Installera en vattenautomat intill kaffeautomaten så blir det naturligt att ta sig ett glas när man går förbi. Ett annat bra sätt kan vara att placera en i en korridor där många personer passerar mellan möten eller kontorslandskap.

Många verksamheter

En vattenautomat har sin givna plats inom en rad olika verksamheter. Förutom på kontor är det utmärkt att installera en vattenautomat i skolmatsalen, i kommunhuset eller på ungdomsgården. Även för en del restauranger eller cateringverksamheter kan detta vara ett stiligt sätt att låta gäster ta för sig under sitt besök. Det finns flera varianter, storlekar och funktioner och med andra ord även olika prisklasser för dessa vattenautomater. Du kan garanterat hitta en sort som passar just din verksamhet perfekt.

Ny vattenautomat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *