Flyttstädning i Stockholm för dig som flyttar in

Om du har tur nog att få tillgång till din nya bostad några dagar innan flyttfirman anländer med ditt bohag, har du ett utmärkt tillfälle att städa bostaden ordentligt innan den fylls med flyttkartonger. Även om du flyttar in i ett hem som redan har städats bör du förmodligen gå igenom bostaden för att säkerställa att den är ren. Du vet inte hur många bakterier som dröjer sig kvar i bostaden trots att du inte kan se dem. Du kan med fördel anlita en städfirma som utför flyttstädning i Stockholm för att vara helt säker på att din nya bostad är ordentligt städad när du flyttar in i den.

När du flyttar till eller inom Stockholm är det sannolikt så att du flyttar in i samma veva som någon annan flyttar ut, vilket kan göra saker och ting ganska kaotiskt. När dina flyttkartonger och möbler har anlänt och flyttfirmans personal har lämnat platsen kan du därför känna dig överväldigad. Var ska du egentligen börja? Du kan antingen beställa flyttstädning i Stockholm eller själv utföra städningen.

Börja din flyttstädning i Stockholm i badrummet

Vissa hävdar att du bör börja i köket, men det är inte dags riktigt än att packa upp espressomaskinen. Du bör istället fokusera på det smutsiga badrummet. Det enda undantaget från denna regel är om du har mat som omgående behöver läggas in i kyl eller frys. Om så är fallet bör du börja med att rengöra frysen och kylskåpet och därefter börja städa badrummet. Det kan vara lockande att ta badkaret eller duschen vid ett senare tillfälle, men din energinivå kommer till slut vara så pass låg att allt du kan tänka på är att ta en dusch och gå och lägga dig. Därför bör du börja med att rengöra hela badrummet.

Efter badrummet är det dags att städa köket, för att du ska kunna laga mat och avnjuta en god måltid i ett rent och fräscht utrymme. Om du inte redan har rengjort kyl och frys bör du börja med detta. Om du har tur är ugnen självrengörande. Glöm inte att rengöra vasken samt alla bänkskivor och handtag.

Flyttstädning i Stockholm för dig som flyttar in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *