Som bemanningssjuksköterska arbetar man som konsult i stället för att vara anställd av landsting eller kommun. Som sjuksköterska är man en otroligt viktig del av vården och att jobba som hyrsjuksköterska ges man möjligheten att utvecklas inom sin karriär och bransch. Du skapar möjligheten för större variation, jobba under flexibla timmar och samtidigt utvecklas med intressanta uppdrag.

Skapa karriär som bemanningssjuksköterska

Vill du kunna själv bestämma över dina arbetstider och kunna välja hur mycket du vill jobba? Då kan en karriär som konsultsjuksköterska vara intressant för dig. När du jobbar som konsult har du flexibilitet att välja vilka uppdrag du vill ta dig an och hitta en balans mellan ditt arbetsliv och privatliv. Du kan exempelvis arbeta mer intensivt en viss period och sedan ta ledig för att resa eller lägga mer tid på andra intressen. Du har möjlighet att jobba i hela Norden inklusive Norge och jobba för en konkurrenskraftig lön. Bemanning sjuksköterskor behöver inte välja mellan frihet och trygghet utan kan skapa en lönsam karriär som ger båda delar.

Trygghet inom bemanningsföretag

Det är viktigt att uppleva att man har trygghet hos sin arbetsgivare och i sin yrkesroll. När du jobbar som sjuksköterska för ett bemanningsföretag kan du känna dig trygg i att du erbjuds försäkring, tjänstepension och kollektivavtal. Om du väljer att resa mycket för dina uppdrag erbjuds också ofta ersättning för både boende och resa. Med den flexibilitet som erbjuds passar bemanningssjuksköterska perfekt som extra jobb om du redan har en fast anställning. Att jobba som bemanningssjuksköterska kan också passa dig som student så du själv kan prioritera hur mycket du vill jobba.

Fördelar med att jobba som konsult

  • Styr ditt eget schema och tider
  • Jobba i hela Norden
  • Möjlighet för 50–100% högre lön
  • Mer tid till patienter och mindre administration
  • Kollektivavtal, försäkring och pensionslösningar
Jobba flexibelt och tryggt som bemanningssjuksköterska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *