Med riktigt fina profilprodukter gör dom flesta anställda gladeligen reklam för det företag dom jobbar åt. Även om det är just profilprodukter, alltså produkter tryckta med reklam, så brukar det vara väldigt uppskattat med sådant som kommer till användning. Att ta emot en fin produkt skapar dessutom ett mervärde för dom anställda – något som alla företagare borde sträva efter!

Profiljackor

Att ge bort jackor till sina anställda är en bra idé, både för att det ofta uppskattas och därmed används, och för att man som företagare då får bra reklam tillbaka. Satsa på en ordentlig vinterjacka eller en lättare softshelljacka, det spelar egentligen ingen större roll. Fleecejackor är också vanliga profilprodukter som brukar komma till användning. Fördelen med en sådan är att dom är lite billigare men också att dom kan komma till användning året runt, till skillnad från en varm och tjock jacka som används främst under vintermånaderna.

Det man ska tänka på om man vill ge bort profiljackor till sina anställda är storleken och placeringen på trycket. Det får gärna vara lite diskret, alltså i mindre storlek, tryckt till exempel på bröstet. På en jacka som är snygg i övrigt kommer det knappt att märkas, utan bara bli en snygg detalj. Ett stort tryck över hela ryggen kanske inte känns lika kul att bära till vardags….

Väskor med reklamtryck

Inte heller här har själva modellen någon större betydelse, en väska är en fin present oavsett om det är en ryggsäck eller en weekendbag. Har man anställda som dessutom reser mycket i jobbet är det här verkligen en av dom profilprodukter som är värda att satsa på, även om det hör till en av dom dyrare. Skickar man ofta iväg sina anställda på just resor kanske det till och med är värt att satsa på en snygg och bra resväska, som rymmer ordentligt med packning.

Gratis reklam på resor gör ju trots allt att varumärket får ännu större spridning, och här gör det inte lika mycket om loggan är lite större och mer synlig.

Andra uppskattade profilprodukter

Rent generellt är dom mest uppskattade profilprodukterna sådant som verkligen kan komma till användning under en lång tid, och som dessutom känns lite lyxiga och fina. Några andra förslag på profilprodukter som brukar uppskattas bland anställda är:

  • Muggar
  • Glas
  • Karaffer
  • Kläder
Profilprodukter som uppskattas mest bland anställda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *