Hur väljer jag min produktreklam

Behöver ditt företag hjälp att hitta en större kundkrets? Vad gör jag för att mitt förtag får mer kunder? Ett alternativ är att jobba med profilreklam vilket är en effektiv metod att skapa positiva känslor kring ditt företag. Men det är viktigt att profilprodukten är genomtänkt så att kunden minns ditt företag positivt. Innan du skapar en profilprodukt till ditt företag är det viktigt att du funderar på vad du ska ha den till och inte beställa produkter ogenomtänkte. Att ha ogenomtänkta produkter till din profilreklam kan få en högre kostnad och en negativ syn på mitt företag.

Hur väljer jag min produktreklam

Du kan börja med att ställa dig frågor så som, ska produkten användas internt eller spridas till kunder? Vad tror du att kunder vill ha och vad uppskattar de? När du har svart på dessa frågor vet du bättre vilken produkt du ska välja.  Vilket kvalitet ska jag ha på produkten och vilken budget har jag för att producera produkter. Om du ska dela ut saker på ett event är det okej att ha pennor och godis som är billiga med din logo på. Men funderar du istället på att ge presenter till dina bästa kunder är det viktigt att produkten har ett syfte och är av bättre kvalité.

Din image är viktig

Idag är människor nästan immuna mot reklam och det finns massor av dålig profilreklam så som billiga kepsar med hotell logo och fula t-shirts utan passform. Dessa varor vill inte kunden ha och kommer säkerligen inte använda heller. Därför är det viktigt att man väljer att ha en viss kvalitet och att produkten stämmer överens med kundens uppfattning om ditt företag.

Vad ska jag tänka på när jag gör profilreklam och hur väljer jag en bra leverantör?

Det är viktigt att hitta en leverantör som jag kan lite på. Att börja med att kolla på tidigare produkter de har gjort kan vara en bra start. Är det tidigare produkterna fina, har de bra kvalité skulle jag använda dessa produkter? Vad har de för kostnad? Har jag råd att använda mig av dem och kommer de ge resultat till mitt företag?  Har leverantören hållbar utvecklingstänk? Eller gör de bara massprodukter som går direkt till soporna? Alla dessa frågar är viktiga att ställa sig innan man väljer leverantör. Det finns många aktörer på marknaden så är man inte säker på den första leverantören är det bättre att kolla på flera alternativ.

Hur väljer jag min produktreklam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *