Att försöka vara aktiv samtidigt som man försöker hålla ihop en familj, satsa på sin karriär, ha ett socialt liv är en konst för alla föräldrar. Det finns dock flera sätt att kombinera en eller flera aktiviteter. Om du har ett yngre barn kan Thule cykelsits göra det lätt att både motionera och spendera kvalitetstid samtidigt.

Thule satsar på aktiva barnfamiljer

Det är intressant att just Thule valt att utveckla produkter för att hjälpa barnfamiljer att skapa en mer aktiv livsstil. Thule cykelsits är ett bra exempel på en produkt som det svenska företaget har utvecklat för att underlätta motion. Cykelsitsen gör det möjligt att enkelt ta med sig barn mellan nio månader upp till cirka sex år på cykeln, en aktivitet som inte bara är bra för kroppen utan även rolig för barnet.

Mer än bara cykelsitsar

Du kan naturligtvis hitta mer än bara Thule cykelsits hos företagets utbud av produkter. Ett annat bra exempel är deras cykelvagnar och multivagnar. Cykelvagnen är som en liten dragkärra där upp till två barn kan sitta bekvämt. Den är enkel att fästa på cykeln och kan sedan dras med i cykelturerna. Cykelvagnen kan omvandlas till en promenadvagn om du skulle vilja det genom att dra fram det främre styrhjulet. Multivagnen är lik cykelvagnen och har många gemensamma funktioner. Bägge går att använda för cykling och promenader men multivagnen är mer stabil och betydligt bättre lämpad för dig som vill jogga. Dessutom har multivagnen bättre fjädring och bekvämare säten, något som behövs om du ska jogga på lite ojämn terräng. Som om inte det vore nog kan du även använda multivagnen när du ska åka längdskidåkning. Om du bara vill kunna cykla med ditt barn så passar Thule cykelsits utmärkt men om du har två barn och vill kunna ta med bägge så bör du överväga en cykel- eller multivagn.

Barnvagn och bärstol

Är det promenader som gäller så kommer du att glädja dig åt de funktionella barnvagnarna som Thule har utvecklat. Precis som alla produkter från företaget är de otroligt väldesignade och kan användas under många tillfällen. Vill du kunna promenera ute i skogen, där barnvagn inte är det bästa alternativet, är bärstolen det perfekta svaret. På samma sätt som ditt barn sitter säkert i en Thule cykelsits kan de sitta säkert, bekvämt och stabilt i bärstolen. Den fungerar i princip som en vandringsryggsäck men istället för vanlig packning så finns det utrymme för ett barn.

Aktiv med barn – motion i vardagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *